Despre YouthMAX

“Abuzurile, eșecul, imaginea de sine precară și deciziile proaste sunt în centrul multora dintre provocările pe care le înfruntă tinerii din ziua de azi.

Noi am decis să facem ceva în legătură cu asta...”

~ Paul Martinelli, președintele John Maxwell Team.

John C. Maxwell

John C. Maxwell este cel mai bine cotat autor de literatură motivațională conform topului New York Times, cu peste 26 de milioane de cărți vândute în întreaga lume, este considerat cel mai bun lider din sfera de business de către Asociația Americană de Management și cel mai influent expert în leadership din anul 2014, conform revistei Business Insider și revista Inc. În acel an, Dr. Maxwell a primit și premiul Maica Tereza pentru Pace Globală și Leadership de la Luminary Leadership Netwrok.

Organizațiile sale – The John Maxwell Company, The John Maxwell Team, EQUIP si John Maxwell Leadership Foundation – au instruit de-a lungul timpului peste 6 milioane de lideri din toate țările lumii.

Nick Vujicic

Nick Vujicic este un autor best-seller, vorbitor motivațional și evanghelist. El s-a născut fără membre și fără limite. În ciuda tuturor provocărilor, el împărtășește cu lumea povestea sa inspiratoare plină de încredere, speranță și triumf în mijlocul adversităților. Prin povestea sa incredibilă, abilitatea sa de a se conecta cu oamenii din toate domeniile vieții și un simț al umorului care captivează oamenii de toate vârstele, el împuternicește milioane de oameni din jurul lumii.

Datorită pasiunii sale și a munci neobosite pentru a influența tinerii din ziua de azi, sunt foarte încântați să anunțăm că Nick a fost numit Ambasadorul Tinerilor în cadrul John Maxwell Team!

The John Maxwell Team

John Maxwell Team este un grup de coachi, traineri, vorbitori și profesioniști certificați de către John Maxwell, care oferă seminare, discursuri și coaching pentru a ajuta la dezvoltarea personală și profesională prin studiu și aplicații practice bazate pe metodele de leadership demonstrate ale lui John Maxwell.

Tinerii din ziua de azi adesea au dificultăți cu identitatea, frica de eșec, abuzuri și au nevoie de un caracter personal puternic. YouthMAX oferă membrilor certificați John Maxwell Team o oportunitate să-și servească comunitățile ajutând tinerii să se dezvolte pentru a face față provocărilor din lumea de azi.

Împreună...


Înscrie-te azi în echipa noastră